KOMMUNIKATION
Internetopkald
KOMMUNIKATION

Internetopkald

Når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du foretage og modtage opkald via en internetopkaldskonto.
Vigtigt: Før du tilføjer en internetopkaldskonto, skal du sørge for, at du er registreret med en internetopkaldstjeneste, der understøtter stemmeopkald over Session Initiation Protocol (SIP). Internetopkald til telefonnumre skal der måske betales ekstra gebyrer for.

Tilføjelse af en internetopkaldskonto

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Opkald.
  2. Under internetopkaldsindstillinger trykker du på Konti.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Indtast kontodetaljerne.
  5. Tryk på for at gemme kontoen.
  6. Indstil HTC EVO 3D til at modtage internetopkald på din tilføjede konto ved at markere afkrydsningsfeltet Modtog indkommende opkald.

Foretage et internetopkald

Foretag et internetopkald til enten din kontakts internetopkaldskonto eller et telefonnummer.
Ring til en af følgende:
Internetopkaldskonto
  • I Kontakter trykker du på en kontakt, der har en internetopkaldskonto. Tryk så på Internetopkald.
  • I Opkaldsoversigt trykker du på internetopkaldslogfilen.
Telefonnummer Først skal du aktivere internetopkald for dine udgående opkald. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Opkald. Tryk påBenyt internetopkald, og vælg så enten Gælder alle opkald, når datanetværk er tilgængeligt eller Spørg ved hvert opkald.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d