KOMMUNIKATION
Konfigurere et konferenceopkald
KOMMUNIKATION

Konfigurere et konferenceopkald

Konferencekald med venner, familie eller kollegaer er nemt. Foretag det første opkald (eller accepter et), og ring til hver efterfølgende for at føje det til konferencen.
  1. Foretag et opkald til den første deltager i konferenceopkaldet.
  2. Når du har forbindelse, skal du trykke på , trykke på Tilføj opkald og så ringe til den anden deltagers nummer. Den første deltager sættes i venteposition.
  3. Når der er forbindelse til den anden deltager, trykker du på flet .
  4. For at tilføje endnu en deltager, trykkes på på konferenceopkaldsskærmen og dernæst indtastes nummeret til kontakten.
  5. Når der er forbindelse, skal du trykke på for at føje deltageren til konferenceopkaldet.
  6. Når du vil tale privat med en person i konferenceopkaldet, skal du trykke på og så vælge Privat opkald i valgmenuen.

Afslut opkaldet med en deltager ved at trykke på og så på Afslut opkald i valgmenuen.

Afslut konferenceopkaldet ved at trykke på Afslut.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d