KOMMUNIKATION
Brug af Kortnummer
KOMMUNIKATION

Brug af Kortnummer

Brug Kortnummer til at ringen til et telefonnummer med ét tryk. Hvis du f.eks. tildeler en kontaktpersons nummer til tasten 2, skal du blot trykke og holde på 2 for at ringe til det nummer.
Bemærk: Taltasten 1 er normalt reserveret til din voicemail. Tryk og hold på denne taste for at ringe til voicemail og hente din voicemail-meddelelser.

Tildele en kortnummertaste

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på , og tryk så på Kortnummer > .
  3. Vælg en kontakt i listen.
  4. På skærmen Kortnummer vælger du telefonnummeret for kontaktpersonen, der skal bruges, og den kortnummertaste, der skal tildeles.
  5. Tryk på Gem.
Tip: Du kan også angive et kortnummer under Kontakter. Tryk på en kontakt, tryk på , og vælg så Indstil nummer til hurtigopkald (eller Mere > Indstil nummer til hurtigopkald).

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d