SÅDAN KOMMER DU I GANG
Omorganisering af startskærmen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Omorganisering af startskærmen

Omorganiser dine startskærmspaneler på en måde, der passer til den måde, du bruger dem. Flyt f.eks. panelerne med ofte anvendte widgets, genveje og mapper tættere på hovedstartskærmen.
Bemærk: Hovedstartskærmen er det panel, der har en tynd streg omkring i visningen Spring.
  1. Klem på startskærmen for at vise visningen Spring.
  2. Tryk og hold på miniaturen for den startskærm, du vil flytte. HTC EVO 3D vibrerer. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  3. Træk miniaturen til den nye placering, og løft fingeren.

Fjerne startskærmspanel

Hvis du synes, at du vil have færre startskærme, kan du fjerne nogle af dem.
  1. På startskærmen klemmer du på berøringsskærmen eller trykker på for at gå til visningen Spring.
  2. Tryk og hold nede på det panel, du vil fjerne. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  3. Træk panelet til .

Tilføje startskærmspanel igen

Tilføj en startskærm igen, hvis du har flere widgets, programmer eller genveje, som du ønsker hurtig adgang til.
  1. På startskærmen klemmer du på berøringsskærmen eller trykker på for at gå til visningen Spring.
  2. Tryk på . Der vises en ny startskærm. Du kan begynde at tilføje widgets, programmer og genveje.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d