SÅDAN KOMMER DU I GANG
Ændre baggrunden
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Ændre baggrunden

Vælg dit foretrukne billede som din baggrund. Vælg mellem de tilgængelige baggrunde eller brug et billede, du har taget med kameraet.
  1. Tryk og hold på en tom plads på startskærmen for at åbne skærmen Personaliser.
  2. Tryk på fanen Skærm og så på Baggrund.
  3. Tryk på en af følgende:
    Galleri Vælg et eksisterende billede og beskær det.
    HTC-baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vis eksempel.
    Live baggrunde Vælg en forudindstillet animeret baggrund, og tryk så på Vis eksempel. Hvis den valgte animerede baggrund kan tilpasses, trykker du på Indstillinger.
  4. Tryk på Gem eller Anvend.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d