Udskrivning

Tilslut HTC EVO 3D til en understøttet printer, og udskriv dokumenter, e-mails, mødeindkaldelser, billeder og andet.
Vigtigt:
  • Både printer og HTC EVO 3D skal aktiveres og tilsluttes til det samme lokale netværk. Opret forbindelse fra HTC EVO 3D til det lokale netværk med Wi-Fi. Der henvises til printerens brugervejledningen vedrørende, hvordan du tilslutter printeren til et lokalt netværk.
  • Det lokale netværk må ikke være bag en firewall.
  1. Når du står i et program, f.eks. Internet, Mail, Kalenderbegivenheder eller Polaris Office, skal du åbne det emne, du vil udskrive.
  2. Tryk på , og tryk så på Udskriv (eller Mere > Udskriv).
  3. På skærmen Udskriv skal du trykke på den printer, du vil bruge.
  4. Hvis der er mere end én side til udskrift, skal du angive det antal sider, du vil udskrive.
    Tip: Tryk på Avanceret for at angive sidestørrelsen, -layout og -retning samt vælge, om du vil udskrive i farve eller sort/hvid.
  5. Tryk på Udskriv.

Du kan kontrollere udskriftsdetaljerne ved at åbne meddelelsespanelet og så trykke på det emne, du udskriver.

Udskrive et billede

1. Når du står i Galleri, skal du åbne det billede, du vil udskrive.
  2. Tryk på billedet. Der vises en menu.
  3. Tryk på Mere > Udskriv, og tryk så på den printer, du vil bruge.
  4. Tryk på Udskriv.

Du kan kontrollere udskriftsdetaljerne ved at åbne meddelelsespanelet og så trykke på det emne, du udskriver.

Tilføje en printer

Hvis din printer ikke er på listen, skal du tilføje den.
Vigtigt: Printeren skal være på samme Wi-Fi-netværk, som du bruger.
  1. Fra skærmen Udskriv trykker du på Tilføj printer.
  2. Indtast IP-adressen på den printer, du vil tilføje, og vælg en port. Hvis du ikke kender IP-adressen på printeren, kan du bede om hjælp hos netværksadministratoren.
  3. Tryk på Næste, og vælg producenten og modellen for printeren.
  4. Tryk på Gem.

Printeren vises på listen, og du kan trykke på den for at udskrive dit billede eller dokument.