Kopiering og deling af tekst

I programmer som Webbrowser og Mail kan du vælge og kopiere tekst, og derefter indsætte eller dele den.

Vælge tekst

1. Tryk og hold på et ord.
  2. Træk i start- og slutmarkørerne for at fremhæve den omgivende tekst, som du vil vælge.
Tip: For at kopiere adressen på en linket webside, trykker og holder du på linket og trykker så på Kopier linkets webadresse.

Kopiering og indsættelse af tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil kopiere, trykker du på Kopier.

Den valgte tekst kopieres så til udklipsholderen.

2. I tekstindtastningsfeltet (f.eks. mens du indtaster en e-mail) trykker og holder du på det punkt, hvor du vil indsætte teksten.
  3. Tryk på Indsæt.

Dele tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil dele, trykker du på Del.
  2. Vælg det sted, hvor du vil indsætte og dele den valgte tekst, f.eks. i en e-mail-meddelelse eller en statusopdatering på et socialt netværk.
Relaterede emner