SÅDAN KOMMER DU I GANG
Kopiering af filer til eller fra hukommelseskortet
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Kopiering af filer til eller fra hukommelseskortet

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til hukommelseskortet.
  1. Tilslut HTC EVO 3D til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du Diskdrev og trykker så på Udført. På computeren registreres hukommelseskortet som en flytbar disk.
  3. Naviger til den flytbare disk, og åbn den.
  4. Gør et af følgende:
    • Kopier filerne fra computeren til hukommelseskortets rodmappe.
    • Kopier filerne fra hukommelseskortet til en mappe på computeren.
  5. Når filkopieringen af færdig, skal du afbryde den flytbare disk (dvs. den tilsluttede HTC EVO 3D) som krævet af computerens operativsystem, så du sikkert kan fjerne HTC EVO 3D.
  6. Gør et af følgende:
    • Afbryd HTC EVO 3D fra computeren.
    • Hvis du vil bevare HTC EVO 3Ds forbindelse til computeren, men ønsker at få adgang til hukommelseskortet, skal du åbne meddelelsespanelet, trykke på Diskdrev, vælg en anden mulighed end Diskdrev og så trykke på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d