Justere lydstyrken

Justering af ringerlydstyrken

• Tryk på LYDSTYRKE-knapperne for at justere ringeren. Vinduet Opkaldslydstyrke vises på skærmen for at vise lydstyrkeniveauerne.
  • Når du står på det laveste ringerniveau (stille tilstand), skal du trykke på LYDSTYRKE NED én gang for at skifte til vibreringstilstand. Ikonet for vibreringstilstand vises i statuslinjen.
  • I vibreringstilstand kan du trykke på LYDSTYRKE OP én gang for at skifte til lydløs tilstand. Højttaler lydløs-ikonet vises i statuslinjen.

Justering af lydstyrken i øretelefonen ved telefonopkald

Under en samtale kan du trykke på knapperne LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED.

Justering af medielydstyrken

Når du spiller musik eller ser video, kan du justere lydstyrken ved at trykke på LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED. Vinduet Medielydstyrke vises på skærmen for at vise lydstyrkeniveauet.