Startskærm

Din startskærm er der, hvor du gør HTC EVO 3D til din egen. Du kan tilføje dine foretrukne programmer, genveje, mapper og widgets, så de kun er et tryk væk. Du finder ud af hvordan under Personalisering.

Udvidet startskærm

Når du begynder at gøre mere med HTC EVO 3D, finder du måske ud af, at én startskærm ikke er nok. Intet problem.
Glid din finger vandret til venstre eller højre, hvorefter du vil finde mere plads til tilføjelse af ikoner, widgets og andet.
Tryk på for at returnere til hovedstartskærmen.

Bruge visningen Spring

• Hvis du vil springe direkte til den skærm, du ønsker, skal du trykke på eller klemme på skærmen for at vise Spring. Den viser alle startskærme som miniaturer. Tryk bare på den, du ønsker, og du springer lige til den.
  • I visningen Spring kan du trykke på Tilføj panel for at gøre det, hvis der er plads til at tilføje en ny skærm. Der vises en tom startskærm, og du kan begynde at tilpasse derfra.