Måder at få kontakter på HTC EVO 3D

Der er flere måder, du kan føje kontakter til HTC EVO 3D. Du kan synkronisere HTC EVO 3D med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefon med computeren, og brug så HTC Sync til at synkronisere HTC EVO 3D med computerens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.
Gmail Google-kontakter importeres til HTC EVO 3D, når du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter lige fra HTC EVO 3D.
Facebook Log ind på din Facebook-konto for at importere dine Facebook-venners kontaktoplysninger.
Telefonkontaktpersoner Du kan vælge at oprette og lagre kontakter direkte i HTC EVO 3D eller overføre eksisterende fra din gamle telefon.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC EVO 3D synkroniserer dine arbejdskontakter via Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbejdspladsen.
Overfřr Brug programmet Overfřr til ikke kun at overføre dine kontakter men også kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser fra din gamle telefon til HTC EVO 3D.