Batteri

HTC EVO 3D bruger et genopladeligt batteri. Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger HTC EVO 3D. Dertil skal lægges de funktioner og tilbehør, du bruger (f.eks. bruger konstant aktiveret Bluetooth-forbindelse mere strøm). Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for telefonen at fungere.

Fjernelse af den tynde film på batteriet

Før du bruger HTC EVO 3D for første gang, skal du fjerne den tynde film, der sidder under batteriet.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Træk flappen af den tynde film ud, og fjern den så fra batterirummet.

Fjernelse af batteriet

Vigtigt: Før du bruger HTC EVO 3D for første gang, skal du fjerne den tynde beskyttelsesfilm, der sidder under batteriet.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Løft batteriet ud af batterirummet med tommelen eller en finger.

Indsættelse af batteriet

Vigtigt: Brug kun de originale batterier, der lå i kassen eller udskiftningsbatterier, som vi anbefaler.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.

Oplade batteriet

Før du tænder for og begynder at bruge HTC EVO 3D, anbefales det, at du oplader batteriet.
Vigtigt:
  • Batteriet er allerede installeret i HTC EVO 3D, når den leveres. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra HTC EVO 3D, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Indsæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.