Lagerkort

Brug lagerkortet til at gemme billeder, videoer og musik. Du finder lagerkortet allerede indsat i HTC EVO 3D.

Indsættelse af lagerkortet

1. Tag bagdækslet af.
  2. Indsæt microSD-kortet i lagerkortets rum med guldkontaktfladerne nedad, og skub det ind, indtil det klikker på plads.

Fjernelse af lagerkortet

Vigtigt: Hvis HTC EVO 3D er tændt skal du første "‍demontere"‍ lagerkortet før du fjerner det for at undgå, at filerne på lagerkortet beskadiges.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Skub lagerkortet ind for at skubbe det ud af stikket.
  3. Glid lagerkortet ud af stikket.

Demontering af lagerkortet

Når du skal fjerne lagerkortet, mens HTC EVO 3D er tændt, skal du først afbryde det for at forhindre, at du ødelægger filer på det.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Demonter SD-kort.