Flere måder at forlænge batteriets levetid

Skifte til GSM-netværkstilstand

Skift til brugen af GSM-netværket, hvis du ikke bruger en dataforbindelse til at oprette forbindelse til internettet. Oprettelse af forbindelse til GSM-netværkstilstand forbrugere mindre batteristrøm.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobilt netværk > Netværkstilstand.
  3. Tryk på Kun GSM.

Kontrol af batteriforbrug

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på TÆND/SLUK > Batteriforbrug.
  3. Du kan se flere detaljer ved at trykke på grafen eller på de funktioner, der bruger batteriet.
Tip: Hvis du ser knapper, mens du ser på forbrugsdetaljerne, kan de trykke på dem for at justere de indstillinger, der påvirker batteriforbrugt, eller for at slukke for den batteriforbrugende funktion.