Synkronisering af dokumenter og e-mail-vedhæftninger

Vigtigt: Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger gemt på HTC EVO 3D til computeren, skal du konfigurere en Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-mail-konto fra programmet MailHTC EVO 3D.
  1. På enhedspanelet klikker du på Dokumenter, og derefter på Til.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på HTC EVO 3D, skal du vælge Kopier alle hentede e-mail-dokumenter til PC.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de dokumenter, du vil synkronisere med HTC EVO 3D, og klik på OK.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC EVO 3D.