Synkronisering af dine kontakter

Synkroniser kontakter på HTC EVO 3D med din Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 eller Outlook 2010), Outlook Express eller Windows Kontaktpersoner.
  1. På enhedspanelet klikker du på Personer, og derefter på knappen Til.
  2. Vælg programmet, du vil synkronisere dine kontaktpersoner med.
  3. Klik på Valgmulighed for at vælge en kontomappe til synkronisering.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC EVO 3D og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
  5. Klik på Synk. nu.
HTC Sync husker dine synkroniseringsindstillinger, næste gang du tilslutter den til HTC EVO 3D.
Bemærk: Kun kontaktfelter, der understøttes på HTC EVO 3D, synkroniseres.