Tweeting i Friend Stream

1. I Friend Stream trykker du på > Twitter.
  2. Tryk på
  3. Indtast dit tweet.
  4. Tryk på eller for at tilføje et billede eller din nuværende position til dit tweet.
  5. Tryk på Poster.

Søge efter Twitter-brugere, der skal følges

1. På en af fanerne trykker du på .
  2. Indtast et Twitter-navn i søgefeltet.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på den Twitter-bruger, du vil følge, i listen over søgeresultater.
  5. Tryk på .
  6. Tryk på Følg.

Ikke følge en Twitter-bruger længere

1. På fanen Alle tweets trykker du på den Twitter bruger, du vil holde op med at følge.
  2. Tryk på og så på Følg ikke.

Afsende en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse (DM) til en person, som følger dig.
  1. På fanen Direkte meddelelse trykker du på .
  2. Indtast navnet på en Twitter-bruger i feltet Til.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Poster.
Du kan også sende en direkte meddelelse, når du trykker og holder på et tweet fra den person, du vil sende den direkte meddelelse til, og så trykke på Send direkte meddelelse i valgmenuen.

Svare på eller gen-tweet'e et tweet

1. På fanen Alle tweets trykker og holder du på det tweet, du vil svare på eller gen-tweet'e.
  2. Tryk på Svar eller Tweet tilbage.
  3. Indtast dit svar eller tilføj en personlig note til tweet'et.
  4. Tryk på Poster.