Se, hvad der er linket til din HTC Watch-konto

Når du henter videoer eller TV-shows fra videobutikken, bliver din HTC-enhed automatisk føjet til din HTC Watch-konto. Hvis du har mere end én HTC-enhed, der har adgang til HTC Watch, kan du hente og se videoer på op til fem enheder. Du kan se, hvilke HTC-enheder der er linket til din HTC Watch-konto.
  1. Tryk på i programmet Watch, og tryk så på Indstillinger.
  2. Tryk på Enhedsstyring.
Tip: Tryk på Fjern enhed, hvis du vil ophæve link til og fjerne en HTC-enhed fra kontoen.