PROGRAMMER & FUNKTIONER
Forbedring af billeder af personer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Meddelelsen "‍Driversoftwaren til enheden blev ikke installeret"‍ kommer frem, når jeg forbinder min telefon til min computer. Hvad skal jeg gøre?

Denne meddelelse betyder, at USB-driveren til din telefon endnu ikke er installeret på computeren. Installer eller opdater til nyeste HTC Sync Manager, og forbind derefter din telefon til din computer, for at installere USB-driveren. Du kan hente den nyeste HTC Sync Manager på: htc.com/hsm/.

Hvis du har andet synkroniseringssoftware til ikke-HTC telefoner installeret på din computer, anbefales det, at du først afinstallerer disse, så du undgår eventuelle konflikter med HTC Sync Manager.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d