Tage et billede

1. På startskærmen trykker du på > Kamera.
  2. Peg kameraet, og fokuser på motivet.

Hvis du tager et billede af en grupper personer, vil kameraet automatisk anerkende ansigter og justere fokus. Du kan se kasser om personernes ansigter.

Tip: Sørg for, at afkrydsningsfelterne Automatisk fokus og Ansigtsregistrering er markeret under kameraindstillingerne. Ansigtsgenkendelse er kun tilgængelige ved optagelse af 2D-billeder.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på . Eller tryk på knappen KAMERA.
  4. Vælg, hvad du vil gøre med billedet, som f.eks. at dele, gøre til baggrund mm.
Relaterede emner