PROGRAMMER & FUNKTIONER
Før optagelse
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hvorfor kan jeg ikke se teksten i hver sang?

Hvis du ikke kan se teksterne til sangene du spiller på fanen Musik i appen Musik, kan det skyldes følgende:
  • Der er i øjeblikket ikke nogen sangtekster til rådighed på serveren.
  • Du har valgt kun at opdatere sangteksterne via Wi‍-Fi, og du er ikke forbundet til et Wi‍-Fi-netværk.

For at ændre denne indstilling, skal du åbne appen Musik, tryk på > Indstillinger, og sørg for at Kun Wi-Fi ikke er valgt.

• Metadata til sangen, såsom kunstner eller sangtitlen, svarer ikke til dataene på serveren. Dette betyder, at serveren ikke kan finde de tilsvarende sangtekster.

*Indtast din kommentar her ...
htc-evo-3d