Skifte mellem 3D og 2D

Optag i 3D eller 2D. Du kan også se dine billeder og videoer i 3D uden brillerne. HTC EVO 3D bruger de to bagkameraer til at tage billeder og videoer i 3D og bruger et af disse kameraer ved optagelse af 2D. For at få mest ud af kameraet:
  • Skift imellem at optage billeder i 2D og 3D ved at skyde omskifteren til 2D/3D-funktionen.
  • Hold HTC EVO 3D i liggende retning for at få de bedste 3D-effekter.
  • Når du ser billeder og videoer i Galleri, skal du trykke på 2D-visning eller 3D-visning for at skifte imellem visning af billeder i 2D og 3D.
  • Få mere at vide om optagelse af billeder i 3D ved at læse Hyppigste spørgsmål om 3D-kamera.