Hentning af filer og programmer

Du kan hente filer og programmer direkte fra dine favoritwebsteder.
Vigtigt: Filer og programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC EVO 3D og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter og åbner de filer, du stoler på.
  1. Åbn webbrowseren og gå til webstedet, hvor du kan hente den ønskede fil.
  2. Følg webstedets hentevejledning.
Inden du installerer det hentede program, skal du indstille HTC EVO 3D således, at den tillader installation af tredjepartsprogrammer. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sikkerhed > Ukendte kilder.

Visning af dine downloads

1. På startskærmen trykker du på > Downloads.
  2. Tryk på filen for at åbne den.