Surfe nettet

1. Fra startskærmen trykker du på > Internet.
  2. Tryk på URL-feltet øverst på skærmen.
  3. Indtast dine søgeord eller en websideadresse.
  4. På websiden kan du:
    • Trykke på et link for at åbne det eller trykke og holde på et link for at få flere valgmuligheder.
    • Trykke på en e-mail-adresse for at sende en e-mail.
Tip: Mens du surfer på nettet, kan du trykke for hurtigt at se URL-feltet og statuslinjen.

Åbning af et nyt browservindue

Åbn flere browservinduer for at gøre det nemmere for dig at skifte fra en webside til en anden.
  1. Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Windows.
  2. Tryk på . Der vises et nyt browservindue.
Tip: Tryk på , hvis du vil åbne et inkognito-vindue.

Skifte mellem browservinduer

1. Når du ser på en webside, trykker du på og så på Windows.
  2. Glid fingeren, indtil den webside, du vil se, vises.
  3. Tryk på en webside for at vise den i fuld skærm.
    Tip: Tryk på for at lukke en webside.

Se den fulde version af et websted

Når du ser en webside, kan du trykke på og dernæst vælge afkrydsningsfeltet Vis skrivebordssted.

Privat surfing

Du kan bruge inkognito-vinduer til at surfe på nettet med mere beskyttelse af private oplysninger end med normale browservinduer. Når du surfer inkognito, deles dine normale browser-cookies ikke, men slettes, når du lukker alle inkognito-vinduer. Sider, som du ser på inkognito, bliver heller ikke vist i browseroversigten bortset fra filer, som du henter.
Tryk fra browserskærmen på og dernæst på Windows > . Der åbnes et nyt vindue med nogle oplysninger om, at du bliver inkognito.