Svare på en meddelelse

1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din meddelelse.
  3. Tryk på Send.

Svar til et andet telefonnummer på kontakten

Når en kontakt har flere telefonnumre på HTC EVO 3D, vil du se det bestemte telefonnummer, der bruges, under kontaktens navn.

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt.

1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) på skærmen Alle meddelelser for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk på , og vælg så et andet telefonnummer på denne kontakt.
  3. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast så din svarmeddelelse.
  4. Tryk på Send.