Ring hjem

Når du rejser udenlands, er det nemt at ringe til venner og familie hjemmefra.

Din hjemlandskode tilføjes automatisk, når du ringer til kontakter under roaming. Når du manuelt indtaster et telefonnummer, der skal ringes til, skal du dog indtaste et plustegn (+) og landekoden før nummeret.

Ændre standardlandekode til at ringe hjem

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Ring op > Telefonindstillinger > Indstillinger for hjemopkald.
  3. Vælg det land, du ønsker i listen over landekoder.
  4. Tryk på OK.

Deaktivering af opkald til hjemmet

Hvis du foretrækker manuelt at indtaste hele det telefonnummer, der skal ringes til, når du roamer, kan du deaktivere opkald til hjemmet.
  1. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Ring op > Telefonindstillinger.
  2. Afmarker afkrydsningsfeltet Ring hjem.