Bruge Hurtigindstillinger

Fanen Hurtigindstillinger muliggør nem aktivering af Wi-Fi, Bluetooth og andet og indeholder også en hurtig genvej til alle HTC EVO 3D-indstillingerne.
  1. Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Tryk på fanen Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på Til/fra-omskifteren ved siden at et element for at aktivere/deaktivere.
  4. For at få adgang til Wi-Fi indstillinger, trykker du på ved siden af Wi-Fi-forbindelse.
  5. Tryk på ved siden af Yderligere indstillinger for at få adgang til alle indstillinger for HTC EVO 3D.