Statusikoner

Roterer skærmen ikke?

Hvis skærmen ikke drejer, når du holder din telefon på langs, skal du først sørge for at indstillingen Roter skærm automatisk er valg i Indstillinger > Skærm & fingerbevægelser. Hvis Roter skærm automatisk allerede er valgt, kan du prøve at kalibrere skærmen igen, hvis skærmen ikke drejer ordentligt, når du holder telefonen vandret.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Skærm & fingerbevægelser.
  2. Tryk på Kalibrering med G-Sensor.
  3. Læg din telefonen på en flad og plan overflade, og tryk på Kalibrer.
  4. Efter kalibreringsprocessen skal du trykke på OK.