Opdatering af telefonens software

Fra tid til anden vil der være tilgængelige opdateringer af softwaren til telefonen. Din telefon kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny opdatering. Du kan så hente og installere softwareopdateringen på telefonen.

Bemærk: Kontrol af og hentning af opdateringer til telefonens software kan medføre yderligere omkostninger til dataoverførsler fra din mobiludbyder.
Afhængigt af opdateringstypen, kan opdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede indstillinger og også fjerne evt. programmer, som du har installeret. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret oplysninger og filer, du vil bevare. Se Sikkerhedskopiering af telefonens data for at få detaljer
Når der er en tilgængelig opdatering, vil dialogboksen Installer opdatering til systemsoftware blive vist på skærmen. Vælg Installer nu, og tryk på OK.
Vent på, at opdateringsprocessen slutter. Når opdateringen er færdig, nulstilles telefonen automatisk.

Søg efter opdateringer til telefonens software manuelt

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned ad skærmen, og tryk på Om telefonen > Opdatering af systemsoftware.
  3. På skærmen Opdatering af systemsoftware trykker du på Kontroller nu.