PROGRAMMER & FUNKTIONER
Få kørselsvejledninger
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Få kørselsvejledninger

Brug Google Maps til at få detaljerede kørselsvejledninger til destinationen.

1. Tryk på MENU, mens du ser på et kort, og tryk så på Kørselsvejledninger.
  2. Vælg et startpunkt og slutpunkt, og vælg en rejsemåde.
    1. Indtast startpunktet, eller lad standardvalget være.
    2. Indtast destinationen.
    3. Vælg, hvordan du vil komme til destinationen.
    Du kan også trykke på for at åbne placeringskildens menu og vælge en udgangspunkts- og destinationsadresse.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på kørselsvejledningen i listen for at vise kortet.
Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på MENU og så trykke på Mere > Ryd kort for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire