Modtagelse af oplysninger via Bluetooth

Din enhed kan modtage en lang række filtyper via Bluetooth, herunder billeder, musiknumre og dokumenter, f.eks. PDF-filer. Første gang, du overfører oplysninger mellem telefonen og en anden enhed, skal du indtaste eller bekræfte en sikkerhedsadgangskode. Derefter er telefonen og den anden enhed parret, og du skal ikke udveksle adgangskoder for at overføre oplysninger i fremtiden.

Du skal have et SD-kort installeret på telefonen for at modtage filer fra en anden enhed.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Trådløst og netværk > Bluetooth-indstillinger.
  2. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Søgbar.
  4. Send en eller flere filer til telefonen fra den afsendende enhed. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger over Bluetooth.
  5. Hvis du bedes om det, skal du indtaste den samme adgangskode på både telefonen og den anden enhed eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode. Der vises en Bluetooth-autorisationsanmodning på telefonen.
  6. Hvis du vil modtage filer automatisk fra senderenheden i fremtiden, skal du markere afkrydsningsfeltet Stol altid på enhed.
  7. Tryk på OK.
  8. Når telefonen modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet og trykke på Accepter.
  9. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn filen øjeblikkeligt ved at glide ned til meddelelsespanelet og trykke på den relevante meddelelse. Hvad der så sker, når du åbner en modtaget fil, afhænger af filtypen:
    • Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
    • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og så trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine kalenderbegivenheder.
    • Hvis det er en vCard-kontaktpersonfil, kan du vælge at importere en, flere eller alle kontaktpersonerne i kontaktpersonlisten, hvis der er flere vCard-filer på lagerkortet.

Tilføjelse af Bluetooth-modtagemappen til startskærmen

Du kan tilføje en mappe til startskærmen, der viser alle de filer, du har modtaget via Bluetooth.

1. Startskærmen trykker du på .
  2. På skærmen Tilføj på startsiden trykker du på Mappe > Bluetooth modtaget.
  3. Tryk og hold på ikonet til mappen for Bluetooth modtaget, og træk den til den placering på startskærmen, som du ønsker.
Tryk på mappeikonet for at se indholdet. Åbn en fil ved at trykke på filnavnet.