Exchange ActiveSync-e-mail

Hvis du synkroniserer telefonen med dit arbejdes Exchange ActiveSync-konto, kan du læse, administrere og sende e-mail på samme nemme måde som med en POP3/IMAP-konto. Du kan dog også få adgang til nogle kraftige Exchange-funktioner.

Oplysninger om konfiguration af en Exchange ActiveSync-konto findes under Synkronisering med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto.

Indstilling af status for Ikke til stede

Du kan indstille din status for Ikke til stede og automatisk svarmeddelelse fra telefonen.

1. startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Ikke til stede.
  4. Tryk på feltet under Jeg er i øjeblikket, og vælg så Ikke til stede.
  5. Angiv datoer og tidspunkter for den periode, hvor du ikke vil være til stede.
  6. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  7. Tryk på Gem.

Afsendelse af en mødeindkaldelse

1. startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Ny mødeindkaldelsen.
  4. Indtast mødedetaljerne.
  5. Rul ned i bunden af skærmen, og tryk på Send.

Indstilling af prioritet for en e-mail-meddelelse

Du kan indstille prioriteten for en e-mail-meddelelse, som du sender, på din Exchange ActiveSync-konto.

1. Under indskrivningen af meddelelsen trykker du på MENU.
  2. Tryk på Angiv prioritet.
  3. Vælg prioriteten for meddelelsen.
Hvis du valgte Høj eller Lav prioritet, vises prioriteten under emnet for meddelelsen.