KOMMUNIKATION
Styring af e-mail-meddelelser
KOMMUNIKATION

Styring af e-mail-meddelelser

Sortering af e-mail-meddelelser

Du kan sortere e-mail-meddelelser efter modtagelsesdato, prioritet, emne, afsender eller størrelse.

I e-mail-kontoens indbakke trykker du på MENU, trykker på Sorter og vælger mellem sorteringsvalgene.

Sletning af en e-mail-meddelelse fra indbakken

1. I e-mail-kontoens Indbakke trykker og holder du på den meddelelse, du vil slette.
  2. I valgmenuen trykker du på Slet.

Sletning af mere end en meddelelse

1. I indbakken til e-mail-kontoen trykker du på MENU og så på Slet.
  2. Vælg de meddelelser, du vil slette, og tryk så på Slet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire