Brug af din e-mail-indbakke

startskærmen trykker du på > E-mail.
Din e-mail-indbakke vises.
  1. Vis en anden e-mail-konto, eller tilføj en ny e-mail-konto.
  2. Filterfaner.
  3. Markeret (kun Exchange ActiveSync)
  4. Antal ulæste e-mail-meddelelser.
Tryk på en af fanerne for at filtrere dine modtagne meddelelser.
Modtaget
Viser e-mail-meddelelser som individuelle emner.
Samtaler
Viser meddelelser som samtaler grupperet i overensstemmelse med emne. Tryk på et emne i listen for at vise e-mail-samtalen.
VIP-gruppe
Viser meddelelser fra kontaktpersoner i din VIP-gruppe. Tilføj kontaktpersoner til VIP-gruppen herfra denne fane ved at trykke på Tilføj kontakt til gruppe, vælge de kontaktpersoner, du vil tilføje og så trykke på Gem.
Ulæst
Viser ulæste meddelelser.
Markeret
Viser alle mærkede meddelelser. (kun Exchange ActiveSync.)
Mødeindkaldelser
Viser mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist. (kun Exchange ActiveSync.)
Vedhæftninger
Viser alle meddelelser, der har vedhæftninger.

Opdatering af en e-mail-konto

Du kan også synkronisere dine sendte og modtagne e-mails manuelt på et hvilket som helst tidspunkt, lige meget hvad dine automatisk synkroniseringsindstillinger er.

Når du står på den konto, der skal synkroniseres, trykker du på MENU og derefter på Opdater.