Tilføjelse af en POP3/IMAP-e-mail-konto

1. startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en e-mail-konto til E-mail, skal du trykke på Andet (POP3/IMAP) på skærmen Vælg en udbyder af mail.
    • Hvis du allerede har tilføjet en e-mail-konto i E-mail, skal du trykke på øverst på skærmen og så trykke på Ny konto.
  3. Hvis skærmen Vælg en udbyder af mail vises, skal du trykke på Andet (POP3/IMAP).
  4. Indtast E-mail-adresse og adgangskoden på e-mail-kontoen, og tryk så på Næste.
  5. Hvis den kontotype, du vil konfigurere, ikke er i telefonens database, bliver du bedt om at indtaste flere oplysninger.
  6. Indtast Kontonavn og Dit navn, og tryk så på Afslut opsætning.