PROGRAMMER & FUNKTIONER
Twittering på telefonen
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Twittering på telefonen

Peep er en Twitter™-klient, som sætter dig i stand til at bruge “twittering” på telefonen. Poster og læs tweets, send og modtag direkte meddelelser, søg efter nye Twitter-brugere, du vil følge, og alt sammen fra din telefon.

Hvis du ikke loggede ind på din Twitter-konto, da du tændte for telefonen første gang, skal du følge skærmvejledningen for at logge ind på din Twitter-konto.
startskærmen trykker du på > Peep. Peep åbner på fanen Alle tweets.
  1. Tryk på en Twitter-brugers profilbillede eller brugernavn for at vise deres profil og alle deres tweets.
  2. Tryk på dette område for at skrive og sende et tweet.
  3. Tryk og hold på et tweet for at åbne en valgmenu for at svare, sende en direkte meddelelse, gen-tweet'e og andet.
  4. Vis alle tweets fra personer, du følger, og tweets, som du har posteret.
  5. Vis alle tweets, der nævner dit brugernavn med konventionen “@[dit brugernavn]”.
  6. Vis alle private/direkte meddelelser, som du har modtaget eller sendt.
  7. Vis tweets, du har markeret som favoritter.

Afsendelse af et tweet

1. På skærmen Peep's fane Alle tweets trykker du på Hvad sker der?.
  2. Indtast dit tweet.
  3. Tilføj et billede eller en placering til dit tweet.
    • Trykke på for at postere et billede fra Billeder eller Kamera til dit standard værtswebsted og tilføje linket til billedet til dit tweet.
    • Trykke på for at indsætte din placering i dit tweet. Du kan vælge at tilføje et kortlink, indsætte din placering eller indsætte dine positionskoordinater.
  4. Tryk på Opdater.

Søgning efter Twitter-brugere, der skal følges

1. På skærmen Peep trykker du på knappen SØG.
  2. Indtast den nye meddelelse, og tryk så på .
  3. Tryk på den Twittter-bruger, du vil følge i listen over søgeresultater.
  4. Tryk på MENU, og tryk så på Følg.

Ikke følge en Twitter-brugere længere

1. På skærmen Peep trykker du på den Twitter-bruger, du ikke længere vil følge.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Følg ikke.

Afsendelse af en direkte meddelelse

Du kan kun sende en direkte meddelelse til en person, som følger dig.
  1. Tryk på skærmen Peep, og tryk så på MENU og så på Ny meddelelse.
  2. Tryk på feltet Til, og indtast navnet. I takt med at du indtaster tegn, vil navnene på Twitter-brugere, der matcher de tegn, du indtaster, blive vist. Tryk på navnet, når du ser det.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk så på Opdater.
Du kan også sende direkte meddelelse til Twitter-brugere fra deres tweets. Tryk og hold på et tweet, og tryk så på Send direkte meddelelse i valgmenuen.

Indstilling af muligheder for Peep

Tryk på skærmen Peep, og tryk så på MENU og så på Mere > Indstillinger. Du kan indstille disse muligheder:
Kontoindstillinger Log ud fra din Twitter-konto.
Generelle indstillinger Vælg, om du vil vise skærmnavnet eller det rigtige navn på de personer, du følger.
Send og modtag Angiv frekvensen for søgning efter nye tweets og antal tweets, der skal hentes.
Tjenester Angiv dit billedværtswebsted, billedkvalitet, placeringsvalg og URL-afkortningsvært.
Meddelelsesindstillinger Vælg hvornår og hvordan, du vil underrettes.

Tilføjelse af Twitter-widget'en

Tilføj Twitter-widget'en for at sende og følge dine tweets fra startskærmen.

1. startskærmen trykker du på > Widget > Twitter.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  3. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen, og slip den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire