PROGRAMMER & FUNKTIONER
Brug af programmet Facebook
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Brug af programmet Facebook

Facebook-programmet er et enkeltstående program, og du kan bruge det til de fleste ting, som normalt vil gøre, når du går på Facebook i en webbrowser.

Med programmet Facebook kan du:
  • Dele dine tanker og se andre personers statusopdateringer.
  • Vise din liste over venner og skrive på en anden persons væg.
  • Kommentere om og kunne lide en vens postering.
  • Vise en persons personlige oplysninger, herunder billedalbum.
  • Søge efter Facebook-meddelelser.
  • Tage et billede og overføre det direkte til din Facebook-konto.
  1. startskærmen trykker du på > Facebook.
  2. Hvis det er første gang, du åbner Facebook-programmet, skal du følge skærmvejledningen for at logge ind på din Facebook-konto.
  3. Tryk på MENU på skærmen Nyhedsfeed, og tryk så på Start for at få adgang til andre funktioner.
Tip: På nogle Facebook-skærmbilleder kan du trykke og holde på et emne for at åbne en valgmenu.

Ændring af indstillinger for Facebook

Når du står på startskærmen til Facebook, skal du trykke på MENU og så trykke på Indstillinger for at angive opdaterings- og meddelelsesvalg.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire