Om Facebook for HTC Sense

Hvis du loggede ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede telefonen første gang, betyder det, at din Facebook-konto er linket til Facebook for HTC Sense på telefonen. (Hvis du ikke gjorde det, kan du konfigurere Facebook for HTC Sense på et hvilket som helst tidspunkt. Vejledningen findes under Tilføjelse af en social netværkskonto.)

Facebook for HTC Sense er integreret i programmerne Personer, Friend Stream og Billeder. Du kan se følgende Facebook-oplysninger i disse programmer:

• Se alle dine Facebook-kontaktpersoner i Personer.
  • Se Facebooks-billeder direkte i programmet Billeder.
  • Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.