INDSTILLINGER & SERVICES
Reparation af synkroniserede data
INDSTILLINGER & SERVICES

Reparation af synkroniserede data

Reparation af de synkroniserede kontaktpersoner og/eller kalenderdata kan være nyttigt i følgende tilfælde:

• Ved at sørge for, at alle data er synkroniseret mellem telefonen og computeren efter en forkert eller afbrudt synkronisering.
  • Når du vil gendanne alle kontaktpersonerne og/eller kalenderelementer fra computeren til telefonen eller omvendt.
  1. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. Sørg for, at ikonet HTC Sync på computeren nederst til højre på skærmen vises med grønt. Det betyder, at telefonen har forbindelse til HTC Sync.
  3. Dobbeltklik på det grønne HTC Sync-ikon på computeren for at åbne HTC Sync.
  4. I dialogboksen HTC Sync klikker du på Sync Manager.
  5. I dialogboksen Sync Manager klikker du på Reparer.
  6. I dialogboksen Reparer vælger du, om du vil overskrive data på telefonen eller data på computeren.
  7. Klik på Start synkronisering.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire