INDSTILLINGER & SERVICES
Installation af programmer fra computeren til telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Installation af programmer fra computeren til telefonen

Hvis du har programmer (.apk-filer) på computeren, kan du bruge HTC Sync til at installere dem på telefonen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.

1. startskærmen trykker du på MENU, trykker på Indstillinger > Programmer og markerer så afkrydsningsfeltet Ukendte kilder for at tillade, at programmer fra computeren kan installeres på telefonen.
    Bemærk: Du skal kun udføre dette trin én gang. Du skal ikke udføre dette trin igen, næste gang du installerer et andet program fra computeren til telefonen.
  2. Gør et af følgende:
    • Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
    • Eller, hvis telefonen allerede er tilsluttet computeren, tryk og hold på statuslinjen, og træk fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet. Tryk så på den status, der viser “Vælg for at ændre USB-forbindelsestype“.
  3. Når skærmen Tilslut til PC vises på telefonen, skal du trykke på HTC Sync og så på Udført.
  4. Sørg for, at ikonet HTC Sync på computeren nederst til højre på skærmen vises med grønt. Det betyder, at telefonen har forbindelse til HTC Sync.
  5. Dobbeltklik på det grønne HTC Sync-ikon
  6. Klik på Programinstallation i HTC Sync.
  7. I dialogboksen Filtyper til programinstallation skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Android OS-installationsfil (apk) er markeret, og tryk så på OK.
    Bemærk: Denne dialogboks vises kun første gang, du bruger Programinstallation.
  8. Klik på Næste.
  9. Klik på Gennemse for at finde programmet (.apk) på computeren, og klik så på Åbn.
  10. Klik på Næste.
  11. Klik på Udfør.
Se på telefonens skærm, om der er yderligere oplysninger om fuldførelse af installationen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire