Konfiguration af flere synkroniseringsmuligheder

HTC Sync giver dig fleksibilitet til at indstille mange muligheder, f.eks. indstilling af en synkroniseringsplan, vælge hvordan konflikter løses, når de samme elementer findes på både telefonen og computeren og andet.

1. Sørg for, at ikonet HTC Sync på computeren nederst til højre på skærmen vises med grønt. Det betyder, at telefonen har forbindelse til HTC Sync.
  2. Hvis HTC Sync ikke er åbent, skal du dobbeltklikke på det grønne HTC Sync-ikon for at åbne det.
  3. Klik på Sync Manager > Indstillinger.
  4. I dialogboksen til guiden Synkroniseringsindstillinger klikker du på Manuelle indstillinger.
  5. I venstre side af dialogboksen til indstillinger af Sync Manager klikker du på den type indstilling, du vil ændre, og vælg så blandt de tilgængelige muligheder til højre. Indstillinger, der kan ændres omfatter følgende:
    Mappen Kontaktpersoner eller Kalender, der skal synkroniseres med Ret kun denne, hvis du har oprettet personlige mapper i Outlook, og du skal synkronisere med en personlig mappe. Klik på Kontakter eller Kalender i venstre side af dialogboksen, klik på knappen Egenskaber, og vælg så den personlige mappe, der skal synkroniseres med.
    Kalenderbegivenheder, der skal synkroniseres med Vælg det antal dage med kalenderbegivenheder, der skal synkroniseres. Klik på Kalender i venstre side af dialogboksen, klik på Egenskaber, og angiv antallet af dage under Datointerval.
    Konfliktpolitik I tilfælde hvor de samme kontaktpersoner og/eller kalenderbegivenheder findes på både telefonen og computeren, skal du vælge de data, du vil bevare, når der opstår konflikt.
    Hvornår skal der synkroniseres Klik på Automatisk synkronisering i venstre side af dialogboksen. Vælg så, om du vil synkronisere manuelt eller automatisk, hver gang du opretter forbindelse fra telefonen til computeren eller synkronisere ifølge en angivet plan.
  6. Klik på Anvend for at gemme de synkroniseringsmuligheder, som du har valgt, og klik på OK.