INDSTILLINGER & SERVICES
Installation af HTC Sync, der blev leveret med microSD-kortet
INDSTILLINGER & SERVICES

Installation af HTC Sync, der blev leveret med microSD-kortet

HTC Sync-versionen på det microSD-kort, der blev leveret med telefonen, kan installeres på Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

• HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at oprette forbindelse og synkronisere med telefonen. Få en komplet liste over computer- og softwarekrav på downloadsiden for HTC Sync på HTCs supportwebsted: http://www.htc.com/support/
  • Sørg for, at det medfølgende microSD-kort indsættes i telefonen. Du skal kopiere HTC Sync-installationsprogrammer fra microSD-kortet til computeren.
  • Afslut først alle kørende programmer, og afslut midlertidigt dit antivirusprogram, før du installerer HTC Sync, hvis du vil have en problemfri installation.
  1. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det USB-kabel, der blev leveret med telefonen. Så vises skærmen Tilslut til PC på telefonen.
  2. Tryk på Diskdrev, og tryk så på Udført. Din computer vil opfatte telefonen som en flytbar disk (som ethvert USB-drev).
  3. Åbn den flytbare disk på computeren, så du kan se, hvad der er på microSD-kortet.
  4. Kopier HTCSync.exe til computeren.
  5. Afbryd den flytbare disk (dvs. den tilsluttede telefon) som krævet af computerens operativsystem til sikker fjernelse af telefonen.
  6. Dobbeltklik på HTCSync.exe på computeren, og følg skærmvejledningerne for at installere HTC Sync.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire