INDSTILLINGER & SERVICES
Brug af HTC Sync
INDSTILLINGER & SERVICES

Brug af HTC Sync

Bruger du Microsoft® Outlook® eller Outlook® Express på computeren? Du kan bruge HTC Sync til at synkronisere dine Outlook-kontaktpersoner og -kalender eller dine Outlook Express-kontaktpersoner med telefonen. Før du udfører en nulstilling til fabriksstandarder eller en software (ROM)-opgradering på telefonen, kan du også bruge HTC Sync til at sikkerhedskopiere og synkronisere disse oplysninger fra telefonen tilbage til computeren.

Du skal gøre følgende for at installere, konfigurere og bruge HTC Sync på computeren:

1. Installer HTC Sync. Gør et af følgende:
  2. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel, og konfigurer HTC Sync, så det anerkender telefonen. Følg trinnene i Konfiguration af HTC Sync, så det anerkender telefonen.
  3. Vælg de oplysninger, der skal synkroniseres mellem computeren og telefonen, og hvordan du vil synkronisere dem.
  4. Synkroniser computeren med telefonen automatisk eller manuelt. Se under Synkronisering af telefonen for at få flere oplysninger.

Og der er mere, du kan gøre med HTC Sync:

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire