Synkronisering med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan kun føje én Microsoft Exchange ActiveSync-konto til din telefon. Du kan synkronisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) eller senere.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Exchange ActiveSync.
  3. Indtast oplysningerne til Exchange ActiveSync-kontoen, og tryk så på Næste. Dit firmas Exchange Server skal understøtte automatisk registrering for at telefonen automatisk kan konfigurere Exchange ActiveSync-kontoen. Hvis dit firmas Exchange Server ikke understøtter automatisk registrering, skal du indtaste dine Exchange Server-indstillinger, efter du trykker på Næste. Bed din Exchange Server-administrator om flere oplysninger.
  4. Vælg den type oplysninger, du vil synkronisere, og tryk på Afslut opsætning.