Synkronisering med en Google-konto

Når du logger ind på din Google-konto, kan du synkronisere Gmail™/Google Mail™ og dine Google-kontaktpersoner og kalender mellem telefonen og nettet. Du kan også logge ind på en Google-konto for at bruge Google-programmer, f.eks. Google Talk™ og Android Market™.

Du kan tilføje mere end én Google-konto på telefonen. Efterfølgende Google-konti kan dog kun synkronisere Gmail/Google Mail og kontaktpersoner. Andre Google-tjenester bruger den første Google-konto, du tilføjede.

Bemærk: Hvis du sprang pålogning til en Google-konto over, da du første gange konfigurerede telefonen, kan du møde problemer, når du bruger nogle Google-programmer. Hvis disse problemer fortsætter, skal du måske foretage en nulstilling til fabriksstandarder og indtaste dine Google-kontodetaljer, når du konfigurerer telefonen igen. Hvis du vil foretage en nulstilling af telefonen til fabriksstandarder, skal du se under Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder (hard-nulstilling).
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.