INDSTILLINGER & SERVICES
Tilføjelse af en social netværkskonto
INDSTILLINGER & SERVICES

Tilføjelse af en social netværkskonto

Du kan synkronisere dine konti på populære onlinetjenester som Facebook, Twitter og Flickr.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto, og tryk så på den kontotype, du vil tilføje.
  3. Følg skærmvejledningerne ved indtastning af kontooplysningerne.
Når du er færdig, føjes kontoen til listen på skærmen Konti og synkronisering. Afhængigt af hvordan du konfigurerede kontoen, kan de nye oplysninger begynde at synkronisere med telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire