Styring af tekst- og multimediemeddelelsessamtaler

Beskyttelse af en meddelelse fra at blive slettet

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selv ikke hvis du sletter de andre meddelelser i samtalen.

1. På skærmen Alle meddelelser skal du trykke på en meddelelsestråd.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, du vil låse.
  3. Tryk på Lås meddelelse i valgmenuen. Der vises et låseikon i højre side af meddelelsen.

Sletning af en meddelelsestråd

1. Tryk på den meddelelsetråd på skærmen Alle meddelelser, som du vil slette screen.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Slet..
  3. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på OK.
Eventuelle låste meddelelser i tråden bliver ikke slettet, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet Slet låste meddelelser.

Sletning af flere meddelelsestråde

1. På skærmen Alle meddelelser trykker du på MENU og så Slet.
  2. Vælg den meddelelsestråd, du vil slette.
  3. Tryk på Slet.
Eventuelle låste meddelelser i trådene bliver ikke slettet, medmindre du markerer afkrydsningsfeltet Slet låste meddelelser.

Sletning af én meddelelse

1. Når du ser på en meddelelsestråd, kan du trykke og holde på den meddelelse, du vil slette.
  2. Hvis meddelelsen er lukket, skal du trykke på Lås meddelelse op i valgmenuen, og tryk og hold så på meddelelsen for at vise valgmenuen igen.
  3. Tryk på Slet meddelelse i valgmenuen.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på OK.