Visning og besvarelse af tekst- og multimediemeddelelser

Læsning og besvarelse af en meddelelse

1. Åbn meddelelsen ved at gøre et af følgende:
    • Tryk på den tekstmeddelelse eller meddelelsestråd på skærmen Alle meddelelser, for at åbne og læse den.
    • Hvis du har en meddelelse om ny meddelelse, skal du trykke og holde på statuslinjen og så glide ned for at åbne meddelelsespanelet. Tryk på den nye meddelelse for at åbne og læse den.
  2. Gør et af følgende:
    Svar på meddelelsen Tryk på tekstfeltet nederst på skærmen, indtast din svarmeddelelse, og tryk så på Send.
    Svar på meddelelsen med en multimediemeddelelse Tryk på MENU, tryk på Vedhæft, og vælg så en vedhæftningstype. Yderligere oplysninger findes under Afsendelse af en multimediemeddelelse (MMS).
    Returner til skærmen Alle meddelelser Tryk på MENU, og tryk så på Alle meddelelser.
    Ring til, eller gem et telefonnummer i meddelelsen Tryk på meddelelsen, og tryk så på telefonnummeret for at ringe til nummeret eller tilføje det til dine kontaktpersoner.
    Åbn et link i meddelelsen Tryk på meddelelsen, og tryk så på linket for at åbne det i webbrowseren.
    Vis oplysninger om meddelelsen Tryk og hold på meddelelsen for at åbne valgmenuen, og tryk så på Vis meddelelsesdetaljer.

Visning eller lagring af en multimedievedhæftning

Hvis du er bekymret over størrelsen af dine data-downloads, kan du kontrollere multimediemeddelelsens størrelse, før du henter den.
Bemærk:Når Automatisk hentning under MMS-indstillinger er deaktiveret, hentes kun overskriften på meddelelsen. Hent hele meddelelsen ved at trykke på knappen Hent i højre side af meddelelsen. Ønsker du detaljer, kan du se:
  • Når du ser på en meddelelse i indbakken, kan du trykke på en vedhæftning for at åbne den.

Hvis vedhæftningen er en vCard-kontaktperson, er det vigtigt, at den importeres i telefonens liste over kontaktpersoner.

Hvis vedhæftningen er en vCalendar-fil, kan du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden.

• Gem vedhæftningen på lagerkortet ved at trykke og holde på afsenderens navn eller nummer og så trykke på Gem [vedhæftningstype] i valgmenuen.

Visning af kontaktpersondetaljer og kommunikation med en kontaktperson

Når du har modtaget en meddelelse fra en person blandt dine gemte kontaktpersoner, kan du trykke på kontaktpersonens billede eller ikon i meddelelsestråden for at åbne en valgmenu. Afhængigt af de gemte kontaktpersonoplysninger, kan du se kontaktpersonens detaljer, telefonnummer eller sende en e-mail-meddelelse til kontaktpersonen og andet.

Visning af push-meddelelser

Push-meddelelser indeholder et weblink. Ofte vil linket sætte dig i stand til at hente en fil, som du har bedt om, f.eks. en ringetone.

• Åbn linket i push-meddelelsen:
    1. Tryk og hold på statuslinjen og så glide statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet.
    2. Tryk på den nye meddelelse.
    3. Tryk på Besøg websted.
  • Sådan vises alle dine push-meddelelser:
    1. startskærmen trykker du på > Meddelelser.
    2. Tryk på MENU, og tryk så på Push-meddelelser.