KOMMUNIKATION
Afsendelse af en tekstmeddelelse (SMS)
KOMMUNIKATION

Afsendelse af en tekstmeddelelse (SMS)

Hvis du overskrider grænsen for antal tegn for én tekstmeddelelse, bliver din sms leveret som én men faktureres som mere end én.
  1. startskærmen trykker du på > Meddelelser.
  2. På skærmen Alle meddelelser trykker du på Ny meddelelse. Indtastningsskærmen åbner.
  3. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtast telefonnumre direkte i feltet Til. Hvis du sender meddelelsen til flere telefonnumre, skal du adskille dem med et komma. I takt med at du indtaster oplysninger, vil eventuelle matchende telefonnumre fra listen over kontaktpersoner blive vist. Tryk på en match for at indtaste det nummer eller den adresse direkte.
    • Tryk på ikonet , og vælg så telefonnumrene på de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktpersongrupper som modtagere. Når du har valgt alle meddelelsesmodtagerne, trykker du på Udført.
  4. Tryk på det felt, der siger Tryk for at oprette, og begynd så indtastningen af din meddelelse.
  5. Tryk på Send for at sende meddelelsen med det samme, eller tryk på TILBAGE fgor at gemme den som en kladde. Se under Genoptagelse af en kladdemeddelelse for at se, hvordan du åbner og redigerer en kladde.
Bemærk: Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en tekstmeddelelse til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire