Om Meddelelser

Meddelelser giver dig mulighed for at indtaste og sende tekst- (SMS) og multimediemeddelelser (MMS) til andre mobiltelefoner.

Åbn indbakken for meddelelsen, tryk på STARTSIDE, og tryk så på > Meddelelser. Hvis listen over meddelelser ikke passer til skærmen, kan du rulle ned for at se flere meddelelser ved at glide fingeren på skærmen eller den optiske trackball.
  1. Fed tekst angiver ulæste meddelelser i tråden.
  2. Tryk for at åbne meddelelsen eller meddelelsestråden.
Du kan også se dine meddelelser på startskærmen med Meddelelser-widget'en. Hvis Meddelelser-widget'en ikke er der allerede, kan du tilføje den ved at følge vejledningen i Personaliser din startskærm med widgets.

Meddelelser om ny meddelelse

Afhængigt af dine indstillinger for meddelelser vil telefonen afspille en ringetone, vibrerer eller vise meddelelsen kortvarigt i statuslinjen, når du modtager en ny meddelelse. Der vises også en ikon for ny meddelelse i statuslinjen.
  1. Åbn meddelelsen ved at trykke og holde på statuslinjen og så glide statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet..
  2. Tryk på den nye meddelelse for at åbne og læse den. Oplysninger om læsning og besvarelse af meddelelser findes i Visning og besvarelse af tekst- og multimediemeddelelser
Hvis du vil ændre meddelelsen for nye meddelelser, skal du se under Indstilling af valgmuligheder for tekst- og multimediemeddelelser.